Malé děti mají kreativity na rozdávání, pokud je ovšem posadíte k černobílému stroji, tak jejich kreativitu zašlapete do země. Nechte děti, ať se učí novým dovednostem na barevném šicím stroji, se kterým jim učení půjde samo. 

Lucznik Lena ohromí všechny mladé slečny. Lena je vhodná pro všechny šikulky, které mají chuť naučit se šít. Lena má malé rozměry a barevný desing, který bude malé děti bavit. Lena je připravená na občasné domácí šití. Lena je vybavená chráničem prstů, díky čemu se dítě nemusí soustředit na bezpečnost svých prstů, ale může veškerou pozornost věnovat samotnému šití.  

Šicí stroj Lucznik Lena je stroj s kovovou vnitřní kostrou, která zajišťuje určitou výdrž. Lena nabízí vše, co švadlenka začátečnice může potřebovat např. 16 šicích programů, horizontální rotační chapač, 4-krokovou knoflíkovou dírku, volné rameno pro šití rukávů a nohavic, ořez nitě na těle stroje a další užitečné funkce.

Mnohem více se o šicím stroji Lucznik Lena dočtete v detailu stroje pod odkazem. 

Lena a její krásně barevný design

Lena a její funkce

Lena a něco navíc

Šicí stroj Lucznik Lena má navíc praktické držadlo pro přenášení a snadnou manipulaci. Naprosto dokonalým doplňkem šicímu stroji Lucznik Lena je jeho krabice, která je barevná a zdobená jednorožcem, takže obdarované dítě bude oslněné ještě dřív, než stroj vůbec rozbalí. 

Čím dříve Vaše dítě začne šít, tím zručnější a kreativnější bude....

Pořiďte dětem také galanterii vhodnou pro děti. Kompletní nabídku galanterie pro děti najdete zde.

Ze zkušenosti víme, že šití není jen pro děvčata, ale baví také chlapce. Pokud si myslíte, že Vašeho chlapce zrovna nenadchne stroj s růžovými detaily, nezoufejte. Můžete si z naší vybrat například šicí stroj Lucznik Everyday, který má modré detaily a pro bezpečnost ho opatřit chráničem prstů.