Šicí stroj Polonia je pro nás vyjímečný a Vy se právě dozvíte proč. 

O funkcích šicích strojů z naší nabídky se jednoduše dočtete v popisech strojů, jsou ale věci, které se tam nedočtete, a to jsou zkušenosti našich zákazníků a náš osobní pocit, který z jednotlivých šicích strojů postupem času získáváme. Šicí stroj Lucznik Polonia je součástí naší nabídky už od roku 2018 a my jsme za tu dobu získali spoustu cenných zkušeností.


Pojďme se na šicí stroj Polonia podívat...

ŠICÍ STROJ LUCZNIK 2018 POLONIA

Šicí stroj Lucznik Polonia je šicí stroj pro domácnost, který Vás zcela jistě mile překvapí. Polonia se může pochlubit především automatickým navlékačem, který stroje ve stejné cenové relaci běžně nemají. Automatický navlékač je skvělý pro dokonalé pohodlí už od začátku šití. Mimo jiné má Polonia 20 šicích programů včetně 3 overlockových, funkci přišívání knoflíků a také si poradí s prošitím rifloviny. O přehlednost Vaší práce se postará velmi příjemné LED osvětlení. Důležitou vlastností šicího stroje Lucznik Polonia je také jeho tichý chod.

Šicí stroj Lucznik Polonia vyniká také svým desginem. Je zdobená vlčími máky, které do prostoru Vašeho šicího koutku vnesou světlo. Vlčí mák znamená v květomluvě „Neprozraďme naši lásku“. Láska a pouto mezi šicím stroje a krejčovou bývá velké a šicí stroj Lucznik Polonia je symbolem této lásky. 

Šicí stroj Lucznik Polonia má všechny funkce, které pro domácí šití můžete potřebovat. Na své si u ní přijde začátečník i pokročilejší uživatel. Přestože se jedná o šicí stroj za velmi výhodnou cenu, dopřeje Vám pocit jistoty a jednoduše předčí všechna Vaše očekávání. Polonia je mimořádně kvalitní šicí stroj, který Vás nezklame. Polonia je pro nás vyjímečná svou kvalitou a maximální spokojeností našich zákazníků.