Každý od šicího stroje očekává něco jiného. Velkou část zákazníků naších tvoří zákazníci, kteří chtějí jednoduchý šicí stroj se kterým můžou tu a tam doma zapravit kalhoty, olemovat závěsy nebo občas ušít nějaký jednoduchý kousek oblečení pro své dítě. Ať už přijde zákazník, který chce levný a spolehlivý šicí stroj nebo zákazník, který dá přednost elektronickému šicímu stroji, oboum skupinám zákazníků dokážeme nabídnout přesně to, co očekává.

Pojďte se s námi nyní podívat na to nejspolehlivější co Vám z kategorie jednoduchých šicích strojů můžeme nabídnout.

Šicí stroje Lucznik velmi často končí v rukou našich zákazníků a to právě proto, že dokáží nabídnout skvělý poměr kvality a ceny. 

Naší láskou je Lucznik Polonia. Stroj, který Vás nezklame. Stroj, který vyniká mimořádnou kvalitou, která je potvrzená téměř nulovou reklamací. Stroj který dále vyniká velmi tichým chodem, takže Vám v domácnosti nebude nijak překážet. Vsaďte na spolehlivost...

ŠICÍ STROJ LUCZNIK POLONIA

Šicí stroj Lucznik Polonia je mechanický šicí stroj určený právě pro to běžné domácí šití. Konstrukci má uzpůsobenou i na šití rifloviny (samozřejmě s použitím správných jehel) a také se na něm můžou učit šít začátečníci. Každý šicí stroj nemá uzpůsobenou konstrukci tak, aby zvládl začátečnické zacházení!
Polonia Vám dokáže nabídnout všechny základní funkce a nechybí ani automatický navlékač jehly, možnost pohodlné výměny patek, regulace délky stehu, nechybí ani overlockové stehy a šití základní knoflíkové dírky. Na stroji je možné šít i dvojjehlou.
Co víc Vám Polonia může nabídnout? Vedle výše zmíněných vlastností nabízí také atraktivní vzhled v podobě bílého šicího stroje zdobeného červenými vlčími máky a dalšími červenými detaily. 


Alternativou šicího stroje Lucznik Polonia je šicí stroj Lucznik Ewa ll. 

ŠICÍ STROJ LUCZNIK EWA ll

Šicí stroj Lucznik Ewa ll je víceúčelový šicí stroj, který nabízí velké množství stehů vč. stehů užitkových, elastických, overlockových, dekorativních, trojitých apod. Dokonce je možné, na tomto stroji, šít dvojjehlou všechny stehy, ne jen rovné, jako u většiny šicích strojů z podobné kategorie. Získáte tak mnohem více kraetivních možností za super cenu. Oproti šicímu stroji Lucznik Polonia mu chybí automatický navlékač jehel, ovšem někteří zákazníci rádi vymění automatický navlékač jehel za větší množství šicích programů, které Ewa ll nabízí. Také Ewa ll má celokovovou konstrukci, která zvládne i začátečnické zacházení. Ewa ll má nespočet funkcní a její poměr kvality a vybavenosti ve srovnání s cenou je velmi dobrý. 
Všechny vlastnosti které Ewa ll nabízí jsou podtržené netradičním vzhledem. Ewa ll má sice bílou barvu, ale odstín bílé barvy je matný a doplněný o moderní detaily.


Šicí stroj Lucznik Polonia i šicí stroj Lucznik Ewa ll jsme nyní obohatily o dárek:
Overlocková patka ZDARMA.