Jste kreativní švadlenka, ale nechcete dát za šicí stroj několik desítek tisíc? Šijete si jen tak po domácku, ale přesto byste uvítali elektronický šicí stroj nabušený funkcemi? A viděli jste už šicí stroj Lucznik Malwina? Že ne? Tak se na něj pojďme podívat…

U Malwiny si na své přijde švadlena začátečnice i pokročilá švadlena, protože i přes to, že je tento šicí stroj plný užitečných funkcí, tak má jednoduché ovládání a poradí si s ním tak každý.

Jednoduchost stroje je podtržena vlastností všech šicích strojů Lucznik, a to snadnou a rychlou výměnou patek na zacvaknutí.

Můžete si šít v pohodlí domova i když ve vedlejší místnosti spí děti, protože Malwina vyniká tichým chodem.

Stroje, které jsou zákazníky oblíbené se snažíme udělat ještě výhodnější a často k nim přidáváme nějaký DÁREK, mrkněte na dárek u Malwiny.

Šicí stroj Lucznik Malwina jednoduchý design, na který je mnoho švadlen zvyklých. Malwina má klasický bílý design, který působí čistě a elegantně. Výhodou je, že výrobce Lucznik u tohoto stroje vsadil na klasický styl a zároveň mu dal kvalitní konstrukci a širokou nabídku funkcí.

Podívejte se na detail stroje, kde se dozvíte o všech funkcích šicího stroje Lucznik Malwina a dalších výhodách jako je horizontální rotační chapač s průhlednou krytkou, praktická schránka na příslušenství, ořez nitě umístěný na těle stroje a spoustu dalších….

Nezapomeňte si k nákupu rovnou přihodit vhodné jehly a nitě, protože to je polovina úspěchu a u nás můžete koupit vše na jednom místě. Pokud byste chtěli zakoupit více kousků z galanterie, ale na lucznik.cz jste je nenašli, tak navštivte náš shop Ráj šití, kde najdete spoustu dalšího zboží z oblasti šití a třeba i kreativního tvoření