Rádi bychom Vám vyprávěli jeden příběh. Příběh, který rozzářil život jedné malé dívce, která snila o krásných šatech, které ovšem musely být jedinečné. Příběh o dětském snu, dětském přání a o nekonečné dětské fantazii.

Máte doma také malého tvořitete či šikulu? Také si nevíte rady, jak jeho fantazii rozvíjet? Přečtěte si náš příběh a možná, že Vás budeme inspirovat. 







Josefínka a její sen o krásných šatech


Žila byla jednou jedna malá holčička, která se jmenovala Jozefínka. Jozefínka už od svých 3 let milovala obrázkové knihy a nejraději si je prohlížela na zahradě v trávě, kde poletovali motýli, zpívali ptáčci, voněly květiny a svítilo sluníčko. Maminka Jozefínku zahrnovala obrázkovými knihami se zvířátky. Některé byly se zvířátky z farmy, jiné se zvířátky z oceánu a jiné zase se zvířátky z Afriky.

Jednoho dne Jozefínka ke svým 5 narozeninám dostala obrázkovou knihu o princeznách. Na každé straně knihy byla princezna a každá princezna měla na sobě ty nejkrásnější šaty. Modré šaty s krajkou, růžové šaty s tylovou sukní, žluté šaty s motýlky, fialové šaty s květinami a mnoho dalších. Od té doby Jozefínka netoužila po ničem jiném než jedny takové krásné šaty mít, obléci si je a dokolečka dokola se v nich točit. Poté co Jozefínka den za dnem svou maminku prosila, aby jí jedny takové šaty pořídila, ji maminka vzala do obchodu, kde si Jozefínka mohla vybrat jakékoliv šaty chtěla. Jenomže žádné šaty nebyly tak dokonalé jako ty na princeznách v knize, protože všechny ty šaty v obchodě mohla jednoho dne Jozefínka vidět i na své kamarádce, žádné prostě nebyly jedinečné. 

Jozefínka hned po příjezdu domů utíkala do svého pokoje, kde si vzala několik kousků svého oblečení, stříhala a sešívala, potom zase stříhala a ručně sešívala a když si na sebe konečný výtvor oblékla, v tom mamince bylo jasné, po čem Jozefínka touží. Pořídím Jozefínce šicí stroj a ona si tak bude moci ušít šaty, které budou skoro tak krásné jako v obrázkové knížce, hlavně budou originální a ona z nich bude mít obrovskou radost. Jozefínka je ovšem ještě malá a já potřebuji, aby se při šití neporanila. Maminka našla řešení, objevila šicí stroj Lucznik Mini.

Šicí stroj Lucznik Mini je pro malé děti ideální...

Je bezpečný, malý, má chránič prstů a radostnou správou pro všechny maminky je, že Lucznik Mini je i cenově dostupný. A krásně šije!

Krásné šatičky z plátna si na něm malá slečna ušije.

Jozefínka šila a šila a šila... Nůžky neustále stříhaly, jehla šila, nitě ubývaly, ale Jozefínčina fantazie byla nekonečná. A když Jozefínka povyrostla a blížily se její 8 narozeniny, tak se maminka rozhodla, že stojí za to, pořídit Jozefínce větší šicí stroj. Šicí stroj, na kterém může uskutečnit náročnější projekty. Šicí stroj Lucznik Weronika je skvělý pro začátečníky i pokročilé...

Jak bude příběh pokračovat, už necháme na Vás, protože šicí stroj Lucznik Weronika Jozefínce vystačil několik dalších let a možná ho až v dospělosti vyměnila třeba za elektronický šicí stroj Lucznik Helena. Pokračování příběhu necháme na Vaší fantazii, jestli pak máte tolik fantazie, co naše Jozefínka. 

Nechejte dětské sny růst, nechejte děti plnit si svá přání a rozvíjet fantazii. Šicí stroje Lucznik jsou tu pro Vás, cenově dostupné a připravené plnit dětem i dospělým sny a přání.