Lucznik je tradiční značka, která na trhu působí už mnoho let a přesně to by mělo být známkou určité kvality a oblíbenosti.

Značka Lucznik neustále přichází s novými modely šicích strojů a přesně tak je to i s domácími spotřebiči.

Lucznik jde s dobou, jejich nabídka není extra široká, ale drží se trendů. I když značka Lucznik není v oblasti domácích spotřebičů moc známá, můžeme Vám zaručit spokojenost. A právě díky málo známé značce, kterou spotřebiče Lucznik nesou, máte možnost nakoupit kvalitní, moderní a užitečné spotřebiče za velmi nízké ceny. Kdo domácí spotřebiče Lucznik nezkusí, tak to nezjistí.

Pojďte se s námi podívat na několik ukázek...

Příkladem je moderní skleněná rychlovarná konvice s možností regulací teploty, která je v nabídce v černé i trendy červené barvě. Její barevné efekty Vás oslní. Konvice samozřejmě nemění barvy jen tak pro radost, díky barvám poznáme stupeň teploty vody. Více se dočtete v detailu produktu. 

Nádherné kuchyňské váhy hned v několika designem, ze kterých má každý možnost vybrat si přesně tu pravou a za více než příznivou cenu.

Naprosto exkluzivní je kuchyňská váha ECO, která má vestavěný generátor a funguje tak bez baterií. Váha je naprosto úžasná, protože se dobíjí točením kolečka na váze. Zní to neuvěřitelně, ale funguje to skvěle. 

Kuchyňské spotřebiče Vám nabízí vytvořit si v kuchyni pěknou a barevně sladěnou atmosféru. Výjimkou nejsou ani ostatní domácí spotřebiče, které jsou nabízené v černé a bílé barvě. Prohlédněte si také topinkovač Lucznik, tyčový mixér Lucznik, šlehač Lucznik a mnoho dalších kuchyňských spotřebičů.

Čím dál vice oblíbené jsou čističky vzduchu. Je o ně neustále vzrůstající zájem a jednou určitě přijde na to, že budou součástí každé domácnosti, jako třeba pračka. Značka Lucznik nabízí čističky vzduchu v bílé i černé barvě a vy tak máte možnost zbavit svůj byt prachu, bakterií, virů, a navíc si dopřát stylový bytový doplněk. V případě, že se filtry, které jsou součástí balení znečistí, můžete si u nás dokoupit u nás nové filtry.

TIP: U nás doma čističku vzduchu používáme i jako ochlazovač vzduchu v letních měsících.

Nově jsme do nabídky zařadili i sonické zubní kartáčky a samozřejmě i s možností dokoupení náhradních hlavic. Sonické kartáčky jsou revoluční novinkou v čištění zubů. Díky aktivním bělícím vláknům DUPONT a speciálnímu programu odstraňuje sonický zubní kartáček nečistoty účinněji než jiné manuální zubní kartáčky. Je to možné díky vibračnímu chodu přístroje a 38 000 pohybů za minutu. Případný plak bude důkladně odstraněn a sklovina neporušená.

Za skvělou cenu v poměru s kvalitou je i tyčový vysavač 2v1, trendy domácí spotřebič, který úžasně kombinuje vertikální vysavač a ruční vysavač, který je vhodný pro každou domácnost. Již se nemusíte trápit s natahováním prodlužovací šňůry. Vysavač se dobíjí a po nabití funguje neskutečných 60 minut bez připojení jakékoliv kabelu díky vnitřní baterii. Tyčový vysavač už je součástí mnoha domácností, protože lidé rádi dají přednost rychlému u pohodlnému úklidu. 

Spotřebiče značky Lucznik stačí vyzkoušet a okamžitě k nim získáte důvěru. Objevte celou nabídku domácích spotřebičů Lucznik zde.