Overlock Lucznik 720 D-4 nabízí zákazníkům ten nejlepší poměr mezi cenou a kvalitou. Jednoduše řečeno, s tímto overlockem zákazník získá kvalitní a víceúčelový overlock za skvělou cenu.
Značka Lucznik celkově nabízí dobrou kvalitu za příznivou cenu. Stroje značky Lucznik jsou na trhu již dlouhá léta a zákazníci už tak měli možnost si jejich kvalitu vyzkoušet na vlastní steh. Zklamání nepřišlo, protože šicí stroje značky Lucznik jsou prostě dobré. Není k tomu víc co dodat… A overlock Lucznik není výjimkou, spíš třešinkou na dortu.

Myslíte si, že nejste až tak zdatné švadleny a tudíž overlock nepotřebujete? Mýlíte se…

Proč overlock?
Overlock Vám umožnuje bezproblémové šití pružných a problémových úpletů jako tričkovina, teplákovina, cyklistické dresy, taneční či gymnastické oblečení, ručně pletené svetry, rychle se párající úplety, úplety na šaty a sukně, legíny, silnější overlocky zvládnou i mikiny či fleecové bundy atd. Ale můžete šít i běžně tkané látky jako třeba povlečení, kostýmy atd. a steh bude vypadat profesionálně a látka se nebude párat. A hlavně u úpletů bude steh pružný.
Overlock Vám jednoduše nabídne to, co budete u šicího stroje vždycky postrádat, bez ohledu na cenu šicího stroje.
 

Overlock Lucznik 720 D-4 

Skvělý overlock pro švadlenky, které nemají s overlocky zkušenost, a také pro již zaběhlé švadlenky, které jen chtějí svůj starý overlock vyměnit za nový.
Tento 2,3 a 4 nitný overlock má diferenciální transport, volné rameno, což Vám do domácího šití vnese profesionální kvalitu. Pružné materiály, řasení, a zajímavé dekory? To pro overlock Lucznik 720 D-4 není problém.

Stehy, které šije overlock Lucznik 720 D-4:
  • Dvojnitný obnitkovací lemovací steh (rolovaný lem)
  • Dvojnitný obnitkovací steh (rolovaný lem)
  • Třínitný obnitkovací steh
  • Třínitný plochý dekorativní obnitkovací steh
  • Třínitný obnitkovací steh se zesíleným okrajem
  • Třínitný dvojjehlový ultrapružný steh
  • Čtyřnitný dvojjehlový ultrapružný steh
Podívejte se na detail overlocku Lucznik 720 D-4 po kliknutí na odkaz. 

Nemusíte se bát, že si s overlockem neporadíte. Mimo to, že je na stroji vyznačené barevné schéma pro navlečení overlocku, jsme pro zákazníky také připravili video s navlékáním overlocku.

Neváhala bych a tento overlock šla rovnou koupit, protože je nyní i v akci se slevou 1000 Kč.
Za ušetřenou tisícovku si můžete nakoupit příslušenství pro tento overlock, např. patku na slepý steh, patku pro všívání gumy, řasící patku a spoustu dalšího příslušenství pro overlock Lucznik.

Nezapomeňte si k overlocku rovnou přikoupit i overlockové nitě, ke 4 nitnému overlocku je naprosto ideální sada 4 nití PES OVERLOCK TOXO bílá nebo sada 4 nití PES OVERLOCK TOXO černá. Tyto nitě najdete na Ráji šití, kde najdete i overlock Lucznik 720 D-4 a jeho příslušenství, můžete tak nakoupit vše na jednom místě.