Školní rok se neúprosně blíží ke svému konci a zvonek se školními chodbami už dlouho ozývat nebude. Děti už se nemůžou dočkat, jak vstanou ze svých lavic a na 2 měsíce si od nich odpočinou.

Snaha, kterou za celý rok vynaložili se odrazí na známkách na závěrečném vysvědčení. Byla snaha dostatečně vysoká, aby si dítě zasloužilo odměnu? A víte, že každá snaha si odměnu zaslouží?

Psychologové radí, aby rodiče tolik nelpěli na známkách, ale všímali si víc právě zmíněné snahy, jakou jejich dítě za celý rok vynaložilo. Děti za své vysvědčení budou očekávat odměnu a my si jejich zklamání nechceme vzít na svědomí, proto Vám chceme dát tip na dárek, který dítě bude bavit déle jak hodinu. 



Šicí stroj

Dětské šicí stroje jsou zde pro to, aby rodičům ukázaly, že dítě může mít i jinou zábavu než jen telefon či počítač. Šití dá dítěti neskutečné možnosti kreativity. Při šití může dítě upustit uzdu své fantazii, a navíc si při tom zdokonalí zručnost a jemnou motoriku. Ať už dítě šije určitý projekt nebo si prostě jen tak sedne za stroj a samo neví, co pod jeho rukama vznikne, takto strávený čas dá dítěti neskutečně mnoho. Děti dnes tráví spoustu času na koníčcích nebo jen tak v parku a na hřišti, což je naprosto v pořádku. Potom ale přijdou chvíle, kdy počasí nepřeje nebo je dítě nemocné a Vy už nevíte, jak dítě zabavit. Dejte mu možnost kreativně se vyjádřit i jinak než pastelkami. 

Dítě bude naprosto nadšené, že může čas strávený za šicím strojem sdílet s Vámi. 

Šicí stroj Lucznik Mini

Stroj, který je připraven být skvělým parťákem pro ty nejmenší děti. Je jako stvořený pro děti, které usednou k šicímu stroji poprvé. Je malý, takže se u něj dítě cítí dobře, je bezpečný díky chrániči prstů a má snadné ovládání. Navíc má více než přívětivou cenu, takže nijak zásadně nezasáhne do Vašeho rozpočtu. Dokonce máte možnost vybrat si mezi růžovou a modrou variantou. 

Šicí stroj Lucznik Lena

Je zde pro všechny mladé dívky a chlapce od cca 8 let věku. Ovšem pokud máte pocit, že Vaše 6 ti leté dítě je zručné, určitě bude i pro něj šicí stroj Lena vhodný. Lena má malé rozměry a barevný design, který děti bude bavit. I šicí stroj Lena je vybaven chráničem prstů pro dokonalé bezpečí a snadným ovládáním pro šití bez trápení. 

Šicí stroj Lucznik Ewa

Pro dospívající slečny a chlapce je šicí stroj Lucznik Ewa tou nejlepší volbou. Nabízí vše, co by při šití mohli potřebovat a navíc je nyní za velmi příznivou cenu. Šicí stroj Lucznik Ewa je jedním z nejoblíbenějších šicích strojů z řady Lucznik a nabízí velmi skvělý poměr ceny a výkonu.

Vaše dítě už šicí stroj má a Vy byste mu k němu rádi pořídili nějaké příslušenství? Podívejte se do galanterie nebo navštivte náš mateřský eshop Ráj šití, kde je nabídka nejen galanterie opravdu široká.